Think Legal

 


U bevindt zich hier: >> www.thinklegal.nl / Referenties

Blufpagina

Rechtbank spraakherkenning (Youtube)


http://www.youtube.com/watch?v=Ti9pMVhEsAo


The end of lawyers?

Op 1 december viel mij de eer te beurt om als mede organisator van de 1e Nationale Rechten Congres (1NRC) Richard Susskind te mogen ontvangen op Schiphol en naar Tilburg op en neer te rijden. Tijdens de gesprekken in de auto ontpopte Richard zich als iemand die niet alleen in zijn eigen juridische omgeving innovaties ziet, maar deze tevens wil toepassen op andere sectoren war professionals werken.
Dit geheel in lijn met een van de doelstellingen van Think Legal: de professional voorzien van innovatieve gereedschappen om zijn duur betaalde tijd efficiënter te besteden.
Het 1NRC, met als titel “HBO-Rechten en de arbeidsmarkt” is het eerste landelijke congres van de opleiding HBO-Rechten en het juridische werkveld. Dit keer georganiseerd door de Juridische Hogeschool Avans-Fontys, de volgende jaren bij toerbeurt door de andere hogescholen met een juridische opleiding.

 

Vakblad voor Informatie Professionals
NMA Award voor de laatste keer uitgereikt!Fred van Leeuwen, Ton van der Stap en Stef Joosten

Op 17 november werd in de Industrieel Groote Club te Amsterdam voor de laatste maal de NMA Award uitgereikt aan Ton van der Stap,
de initiator van deze prijs. De NMA Award was ruim 11 jaar geleden ingesteld om die persoon te eren die door zijn persoonlijke inzet het vakgebied van document- en kennismanagement verder heeft geprofessionaliseerd en de kwaliteit ervan heeft verhoogd. De initiatiefnemers van deze uitreiking waren Stef Joosten en Fred van Leeuwen, eerdere winnaars van de NMA Award, en Gert-Jan Scheer,
bestuurslid van de ICT tafel. Eerdere winnaars waren o.a. Geert-Jan van Bussel, Wim Hamers en Piet van Schijndel. Ton van der Stap werd door Stef Joosten geroemd o.a. voor zijn talent in het verbinden van professionals, de organisaties van vele conferenties en zijn verdiensten voor de NMA en de ICT tafel van de Industrieele Groote Club. Ton was aangenaam verrast, en gevleid door dit huldebetoon, dat door hem met een glimlach werd ondergaan, en hem de opmerking ontlokte: “Hiermee is de cirkel rond”. Een symbolisch afscheid van de markt, waarin hij ruim 15 jaar veel energie heeft gestoken. NMA Award voor de laatste keer uitgereikt!

 


Herengracht 21, 1015 BA Amsterdam, email: info@thinklegal.nl
ThinkLegal© 2014. All rights Reserved